Cava Torreblanca - Brut nature 0,75l

Velmi suchá a dobře strukturovaná Cava. Ve vůni a chuti dominují citróny, ananas, limetka a grapefruit. Znatelná je i delší doba ležení na kvasnicích kalech. Středně plná Cava, která se hodí především k rybím pokrmům, mořským plodům a rýži.

Skladem (>5 ks)
Kód: 10209
Značka: Torreblanca
380 Kč 506,67 Kč / 1 l
Kategorie: Cava
Hmotnost: 1.6 kg
Objem lahve: 0,75l
Obsah alkoholu: 11,5%
Obsah zbytkového cukru: Brut nature
Párování s jídlem: Aperitiv, Ryby a mořské plody, Těstoviny
08e281295de071278252ff49831a1ef19327eb92
Novinka
dorueni
Expresní doručení
doručujeme do 24 hodin od objednání.
Přímo od vinařů
Přímo od vinařů
z celé Evropy až k Vám domu

Výroba: Jednotlivé odrůdy jsou smíchány až po první fermentaci, druhá již probíhá v lahvích. Víno po té zraje minimálně 15 měsíců v láhvi.

Chuťový profil: Krásná suchá cava s citrusovými nuancemi ananasu a grapefruitu. Vyvážená kyselost a dlouhé stárnutí.

Odrůdy: Macabeo, Xarello, Parellada

Párování s jídlem: Víno bychom doporučili jako aperitiv. Ideálně se také hodí k rybím pokrmů, pokrmům s mořskými plody, těstovinám nebo rýži.

Obsah alkoholu: 11,5%

Zbytkový cukr: 2 g/l, Kyseliny: 6 g/l

Ideální teplota pro podávání je 6 - 8°C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Cava Torreblanca je jedním z předních producentů kvalitního španělského šumivého vína cava. Nachází se v regionu Penedès, který je proslulý svou dlouhou tradicí výroby šumivého vína cava.

Cava Torreblanca disponuje rozsáhlými vinicemi, kde pěstuje tradiční odrůdy hroznů, jako je Macabeo, Xarel·lo a Parellada, které jsou charakteristické pro cava. Díky vynikajícímu terroiru a pečlivému zpracování hroznů vinařství Cava Torreblanca produkuje šumivá vína s osvěžujícími ovocnými tóny, jemnou perlivostí a dlouhou dochutí.

Jejich cava je ceněna nejen v domácí Španělsku, ale také po celém světě. Cava Torreblanca se zavazuje k tradičním vinařským metodám, což vede k výrobě autentických cava s výrazným regionálním charakterem.